Over Ons

Over ons

South American Travel Services, kortweg SATS, is een hoog gekwalificeerd team bestaande uit internationale professionals. Onze organisatie is in 2001 opgericht. Met ingang van 2014 worden we door onze dochter OntdekReizen B.V. vertegenwoordigd. We zijn onafhankelijk, flexibel en zonder overhead kosten. We zijn gespecialiseerd in op maat gesneden reisprogramma’s, toegesneden op uw persoonlijke wensen en eisen. Ons doel is u een onvergetelijke vakantie te bezorgen tegen een scherpe prijs en met speciale aandacht voor duurzaam tourisme.

Wij kijken er naar uit voor u een onvergetelijke, unieke ervaring in Zuid Amerika te verzorgen.

Team

Als Peruanen vinden wij het belangrijk dat Peru zijn eigen cultuur in stand behoudt. Onze reisorganisatie wil daarom de negatieve impact van het toerisme zoveel mogelijk beperken en ervoor zorgen dat het een positieve bijdrage levert. Dit bereiken we door samen te werken met lokale gidsen, lokale leveranciers en lokale gemeenschappen. We hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd en een sterk duurzaam netwerk opgebouwd. Al onze partners hebben een diepgeworteld belang bij het behoud van hun eigen cultuur en omgeving en zijn tegelijkertijd zeer klantgericht. Onze ‘totaalaanpak’ van verantwoord toerisme omvat alles, van de manier waarop we onze reizen plannen en uitvoeren tot bedrijfsvoering.

Toerisme kan een echte hulp zijn voor lokale gemeenschappen, door het bieden van inkomsten, positieve culturele uitwisselingen en een financiële stimulans om hun natuurlijke omgeving te beschermen.

Pilar
Pilar Olivares
Algemeen directeur                                                               

Pilar is Peruaanse en geboren en opgegroeid in Cusco. Ze heeft op de universiteit van San Antonio Abad University in Cusco op het vakgebied tourisme afgestudeerd. Sinds 1996 heeft ze voor diverse Peruaanse reisorganisaties gewerkt. Daarbij heeft zij zich gespecialiseerd in jungle treks en hiking. Voordat ze SATS heeft opgericht heeft ze gedurende lange tijd in de US in de touristische sector gewerkt. Ze heeft al diverse reizen door Zuid- en Noord-Amerika gemaakt. Pilar spreekt en schrijft Spaans en Engels. Ze zet zich in voor de lokale Peruaanse gemeenschap en duurzaam tourisme.

Paola Foto_SATS team
Paola Bos-Olivares
Algemeen Directeur OntdekReizen B.V. in Nederland

Paola is in Cusco, Peru geboren. Ze heeft aan de universiteit Arica in Chili Computer Engineering gestudeerd, en accountancy en tourisme in Cusco wat resulteerde in een universitaire graad aan de Antonio Abad universiteit. Sinds 1992 is zij werkzaam in de toeristische sector. Ze is gespecialiseerd in vliegmaatschappijen en vliegverkeer , en sales management. Ze spreekt vier talen: Spaans, Engels, Italiaans en Nederlands. Zij stelt reisprogramma’s samen toegesneden op de wensen en eisen van de klanten van SATS. Zij heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren om het tourisme in Peru te bevorderen en wereldkundig te maken.

Armin Bos
ICT specialist en fotograaf     

Hij is in München, Duitsland, geboren maar woont sinds geruime tijd al in Nederland. Hij is afgestudeerd in de informatica aan de universiteit van Twente. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT. Als medewerker van SATS is hij verantwoordelijk voor de IT infrastructuur en systemen van SATS. Zijn grootste hobbies zijn reizen en fotografie. Hij heeft al diverse landen over de bezocht waaronder grote delen van Zuid-Amerika. Hij spreekt Nederlands, Engels, Spaans en Duits.  

Wat kunt u van ons verwachten?

Inspiratie

Op onze website kunt u kennismaken met onze selectie van mooiste reisroutes en favoriete arrangementen. Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag!

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Bij u thuis, bij ons, of online, de keuze is aan u. Samen maken we uw droomreis. Onze jarenlange ervaring en lokale kennis van uw reisbestemmingen staan garant voor een unieke reis die tot in de puntjes door ons wordt verzorgd.

Maatreizen

Door onze uitgebreide ervaring met het samenstellen en het persoonlijk afstemmen van maatreizen bent u gegarandeerd van een “one of a kind” reis, boordevol onvergetelijke ervaringen en de mooiste en beste accommodaties.

Genieten

..van uw unieke reis, zorgeloos en met een Hoofdletter. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van alle bijzondere ervaringen die op uw reis u te wachten staan.

Duurzaam

Wij geven veel om ons continent en daarom streven wij ernaar het milieu te beschermen, samen te werken met plaatselijke gemeenschappen. Dit vormt de de basis in alles wat wij doen.

Neem contact op - we helpen je graag!

We helpen je graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte op voor jouw droomreis.

CUSCO CITY SACRED VALLEY MARAS MORAY MACHUPICCHU

Search our website

Our Destinations