Uw droomreis begint bij
South American Travel Services!

Onze passie voor reizen is de inspiratie om uw droomreis te maken naar Latijns-Amerika.

Bestemmingen

Peru

De perfecte reisbestemming

Argentina

De perfecte reisbestemming

Bolivia

De perfecte reisbestemming

Brazil

De perfecte reisbestemming

Chile

De perfecte reisbestemming

Ecuador

De perfecte reisbestemming

South American Travel Services

Persoonlijk, doelgericht en buitengewoon.

Werkwijze

Inspiratie

Op onze website kunt u kennismaken met onze selectie van mooiste reisroutes en favoriete arrangementen. Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag!

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Bij u thuis, bij ons, of online, de keuze is aan u. Samen maken we uw droomreis. Onze jarenlange ervaring en lokale kennis van uw reisbestemmingen staan garant voor een unieke reis die tot in de puntjes door ons wordt verzorgd.

Maatreizen

Door onze uitgebreide ervaring met het samenstellen en het persoonlijk afstemmen van maatreizen bent u gegarandeerd van een “one of a kind” reis, boordevol onvergetelijke ervaringen en de mooiste en beste accommodaties.

Genieten

..van uw unieke reis, zorgeloos en met een Hoofdletter. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van alle bijzondere ervaringen die op uw reis u te wachten staan.

Duurzaam

Wij geven veel om ons continent en daarom streven wij ernaar het milieu te beschermen, samen te werken met plaatselijke gemeenschappen. Dit vormt de de basis in alles wat wij doen.

Ervaringen

5/5

Wie zijn wij?

Persoonlijk, doelgericht en buitengewoon: dat was vanaf het allereerste begin en is vandaag de dag nog steeds onze ethos. De passie voor Latijns-Amerika van ons deskundig team van reisspecialisten staat garant voor prachtige vakanties en geweldige ervaringen. Wij kennen al onze bestemmingen goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook een goed en eerlijk advies geven over de mooiste gebieden, aan te raden reisroutes en de meest indrukwekkende ervaringen. Vanuit ons hoofdkantoor in Peru zorgen wij  met ons uitgebreide lokale netwerk van geselecteerde lokale partners, lokale insiders en zorgvuldig geselecteerde gidsen voor een optimale uitvoering en begeleiding van uw reis zodat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten.

Ons ongeëvenaarde netwerk van deskundigen ter plaatse, lokale insiders en zorgvuldig geselecteerde gidsen zorgt ervoor dat elke ervaring werkelijk buitengewoon is.

Search our website

Our Destinations